Klubnyheder

SÆSONSTART 2020 - Nyhedsbrev

24. juli 2020, 11.04

Kære medlemmer I RBBC.

Så nærmer tiden sig for sæsonstart og vi har i den grad savnet at komme i gang. Selvom vi nåede at træne lidt i Juni måned, kan vi vist alle blive enige om at Covid-19 var skyld i at sæsonen aldrig rigtigt fik en ordentlig afslutning. Alligevel kan vi som klub konstatere at vi har fastholdt medlemstallet (og faktisk gået en smule op) i Corona-perioden – det er vi utroligt glade for og i skal have tak for fastholdelsen!

I skrivende stund, er udmeldingerne, at vi kan træne stort set som før, dog naturligvis stadig med fokus på god håndhygiejne og at man ikke dukker op til træning hvis man er den mindste smule syg. Som klub fortsætter vi med de gode principper om håndvask inden træning og afspritning undervejs. I den forbindelse sikrer vi håndsprit til alle træninger, ligesom Roskilde Hallen har maskiner flere steder i hallen.

 

Træningstider gældende fra 10/8

Under træning --> Træningstider, kan i se hvornår i skal træne. Der er små ændringer fra sidste år. Vi har rykket lidt på tiderne for nogle af de yngste hold da vores erfaring var at det kunne være svært for forældre at nå, når spilleren skal køres til træning.

Yderligere har vi valgt at slå vore u9-spillere sammen til et mix hold, men med 2 trænere tilknyttet så opdeling i køn er en mulighed, hvis det skønnes fordelagtigt. Årsagen til det er, at springet fra vores U7 (NANO) hold kunne virke stort når man rykkede op til U9 der træner sammen med U11. Vi håber i bliver glade for denne løsning.

Friday Night Basket

På udvalgte fredage vil vi tilbyde forskellige arrangementer af social karakter til alle medlemmer og deres familier. Alt fra små turneringer, konkurrencer, forældre-barn basket, ’inviter en ven’ basket samt open gym hvor man kan træne sit skud mv. er i spil. Hold øje med holdsport hvor vi vil invitere til disse events.

I kan godt glæde jer og vi stiller præmier på højkant til udvalgte arrangementer :)


Vi fortsætter bruge af HOLDSPORT, så husk at hente deres app da det gør det nemt at til-/afmelde sig kampe og træning samt kommunikere med trænerne. Derudover skriver vi fra bestyrelsen også ud via denne.


Jeg vil også benytte lejligheden til at fortælle om vores kommende Webshop hvor i samarbejde med Macron Sport har fået en masse nyt lækkert klubtøj samt sportstasker og Basketballs.

Til sidst, men absolut ikke mindst, kan vi fortælle at vi som klub IGEN har massiv medlemsfremgang og nærmer os de 250 medlemmer. Det er klart, at der med stigningen følger flere arbejdsopgaver. Vi står helt konkret og mangler hjælpetrænere. Som hjælpetræner behøver du ikke nødvendigvis at have kendskab til basket, du vil blive sat sammen med en kompetent træner som står for al planlægning, men din assistance en STOR hjælp for vores trænere.

Hvem ved, måske finder du den samme glæde som mange af os, og ønsker i fremtiden at stå i spidsen for eget hold? J Hvis du overvejer det mindste, så tøv ikke med at kontakte bestyrelsen – på forhånd tak!  Fortsat rigtig god sommer – vi ses i hallen

På bestyrelsens vegne

Anders Mortensen, Formand RBBC

Klubnyheder