Kampe/turnering

Resultat og stillinger :   https://mvpapp.dk/data.php

Hvordan melder jeg mig til?

Alle kampe og stævner oprettes på holdsport. Din træner sørger for at du kan melde dig til kampe der passer dit niveau. Har du et andet ønske end det du er udvalgt til, fx fordi vennerne spiller på et andet hold, skal du blot tale med din træner om det - så finder i en løsning.


Oprettelse i MVP

Alle kampe føres der protokol over, som samtidig leverer liveresultater og indberetter slutresultat til forbundet. Du skal have en profil for at kunne spille kampe. Følg denne guide for at oprette dig eller dit barn i MVP.


https://sport.mvpapp.dk/mvpapp...


Spørgsmål vedr. MVP kan rettes til turneringsleder Michael Torp:
rbbc1968mt@gmail.com 


Kamptøj - køb dit eget eller lån af klubben

Mange medlemmer vælger at købe deres eget kampsæt gennem vores webshop på hjemmesiden. Vi samarbejder med Sportsmaster som står for alt omkring klubtøj. 


Se udvalget her: https://sportmaster.dk/teamspo...


Ønsker du ikke at købe dit eget sæt, kan du låne et af klubben. Dette gøres ved at skrive til Britta som hjælper med at finde det korrekte til dig.


brittabrehmer@gmail.com


Tøjet lånes for en sæson ad gangen og skal tilbageleveres inden sommerferien.Forælder rollen

Som forælder er du MEGET velkommen i hallen. Vi har brug for din hjælp for at afvikle kampene - men bare rolig du skal ikke være dommer og behøver derfor ikke kende reglerne. 
Vi har dog brug for din hjælp til at sidde ved dommerbordet som fører liveprotokol ved alle kampe. Når vi er værter for GP (Grand Prix) stævner er der ofte 3 eller 4 hold fra andre klubber på besøg hos os. De skal også spille kampe mod hinanden og det er vores ansvar at sikre dommerbord her også. 

Vores mål er at der altid sidder en erfaren ved dommerbordet sammen med dig, til du er tryg ved det. Denne guide kan også være en hjælp på kampdagen.


https://www.holdsport.dk/media...

Tilknyt spillerSådan ændrer du navn


Sådan ændrer du mellem spiller-forældre-fan