U11 Piger

U11 piger

U11 piger er et nystartet hold (2019) med plads til alle basket glade piger . U 11 årgangen er som udgangspunkt for piger født i 2009 og 2010 (3.-4. klasse) men på holdet har vi også piger fra 2. klasse.

Vi lægger stor vægt på at det skal være sjovt at gå til basket og bruger altid tid på at sige velkommen til nye spillere så vi sikrer man føler sig velkommen og pigerne er gode til at tage imod nye. 

I træningen gør vi plads til at have det sjovt, fortælle historier, grine og pjatte men har også en aftale om at vi er her for at træne basket med ønske om at blive så dygtige som vi kan. Os trænere tilrettelægger træningen så alle udfordres på eget niveau såvel som et samlet hold.

Vi er tilmeldt Grand Prix turneringen i Danmarks Basketballforbund og planlægger derudover selv træningskampe med andre klubber på tilsvarende niveau.

Vi er 3 trænere tilknyttet holdet og står alle klar til at tage godt imod dig. Du er velkommen til at komme til en træning og se om basket er noget for dig. Det er en god ide at kontakte en af trænerne inden så vi er forberedt på at tage imod dig og samtidig kan informere om eventuelle aflysninger eller flytning af træning.

Mvh

Trænerne

Agnes, Sidsel og Anders.

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Gallerier
Img_2864
Img_2848