Mini stævne januar 2010

Mini Stævne i Amager, weekenden 15-16-17 januar 2010

MPÆ består i øjeblikket af 4 mpæ spillere og udlån af 4-5 mpy spillere. De var uheldige og mødte henholdsvis Virum, Malbas & BK Amager – alle 3 hold der er fysisk store og stærke. Pigerne skal have kæmpe ros for at de kæmpede alt hvad de kunne, selvom de andre hos var os overlegne. Den sidste kamp gik klart bedre end den første, og man kunne allerede der se at de fik lært en masse, de kan bruge fremover.

MPY(01) mødte Hørsholm, BMS & Amager. Pigerne tabte godt nok alle 3 kampe, men hvor det godt at se at de blev ved med at kæmpe. Holdet har faktisk kun spillet 1 kamp før dette stævne, så det var rigtig, rigtig flot spillet, når man har det i baghovedet. Vi spiller for at have det sjovt – og at lære noget. – Og det må vi sige blev opfyldt! Og sikke en udvikling det kan blive når man ser på hvor meget det gik fremad fra kamp 1 til kamp 3. Der var da også kun smil på læberne, da turen atter gik mod Roskilde.

MPY(00) vandt med suverænt spil, deres to kampe mod Hørsholm og Jonstrup i indledende runde. Så klarede de en kvartfinale, og så var de klar til semifinale mod BK Amager!!! Vi var desværre ikke helt klar i 1 og 2 periode, og var bagud ved halvleg. I 3  og 4 periode var pigerne BARE KLAR!!! For dælen, hvor blev der kæmpet - alle løse bolde var vores, forsvaret var helt oppe i gear, og de stod helt oppe på tæerne af modstanderne – og så begyndte vi også at ramme på vores mange forsøg. Desværre var det for sent, og BK Amager løb af med sejren. Øv, men skidt med det, for nu skulle vi spille om bronze!!!

Kampen var mod BMS og i modsætning til den forrige kamp, var der hér ingen problemer med at være klar fra start. Hvor var pigerne bare tændte og koncentreret - og sikke en fight. Ting vi øver og øver til træning, blev der tænkt over, og ikke mindst, udført i praksis. Oven i det, var der mange af pigerne der trådte i karakter og turde en masse af det, som de godt kan, men ikke rigtig har brugt før. Kampen bølgede frem og tilbage, men hele tiden med os lidt foran. Det holdt til slutsignalet lød og bronzemedaljen var hjemme!!!! Vild jubel og nogle meget glade piger, der senere fik en velfortjent medalje, hængt om halsen.

Godt gået af alle pigerne på de 3 hold!!! Vi er stolte af jer :O)

Lisbeth & Nina

(Retur til    Billedarkiv Oversigt )

(Retur til    Billedarkiv Oversigt )

Kalender

Ændring i træninger:

Ingen kendte