Minipige Nyt , Maj 2009

Fra Lisbeth Lysdal er modtaget disse billeder fra minipigernes ture til Horsens og Hørsholm, samt om en modtaget sponsorgave.

(Retur til    Billedarkiv Oversigt )


RH-STOLEN giver sponsorgave

Mini pige Æ. er de glade modtagere af sportstasker og drikkedunke. Vi siger 1000 tak til RH-Stolen, der er en stor svensk producent af kontorstole.


Horsens, stævne i april

Vi har lært rigtig meget! Og det har været super hyggeligt. De er fedt at sidde og heppe på de andre Roskilde hold og det er også fedt når de andre heppede på os!

Om dagen spiller vi kampe, og det er sjovt selv om man taber - så er det bare op med hovedet og støtte hinanden, så man ikke bliver ked af det. Det er for fedt at være i Horsens. Vi glæder os til næste år.

PS. Pernille og Johannes var søde og synge "Lille Peter edderkop" til godnatsang for os".

Der var kamp om at "erobre" tavlen
Kærstesnak og hygge med træner Pernille
Trætte, men glade tøser
- og her er medaljerne så kommet på


Minifestival i Hørsholm

Vi har her en weekend i maj været til Minifestival i Hørsholm.

Mpy stillede med 2 hold, der begge klarede det over forventning. 6 vundne kampe ud af 8!! Det er bare flot at se hvor meget de har lært på den korte tid de har spillet basket.  

Mpæ blev udfordret med at spille på stor kurv, hvilket er en god forberedelse på næste sæson, hvor de bliver pigespillere. Der var masser af gejst, humør og alt i alt en fin indsats, der desværre ikke kom så mange sejre ud af. Mpæ var søde til at komme og heppe på mpy-holdet. Dejligt med sådan en god klub

Mpy slår ventetiden ihjel med lidt sjipning
Begge myp hold jubler
Mpæ viser medaljer

 

(Retur til    Billedarkiv Oversigt )

Kalender

Ændring i træninger:

Ingen kendte