Mini drenge i Sorø

Fra Henrik Andersen er modtaget:

Her er lidt billeder fra Mini Ældste Drenges tur til Sorø

Det kan være hårdt at spille mod københavner-holdene. så da det sjællandske netværk spurgte om vi var interesseret i at deltage i et mini-stævne, sprang vi til.

Søndag d.8/3 drog 10 spillere fra Mini Drenge Ældste til Sorø med udsigt til 3 kampe. Stævne blev afviklet med 2 puljer med hver 3 hold som spiller én kamp hver mod hinanden. Herefter spilles så en finale-runde(1 mod 1, 2 mod 2 og 3 mod 3)

Hver kamp er 3 perioder på 8 minutter på løbende tid.  Så på godt 3 timer er der afviklet i alt 9 kampe. En idé til efterfølgelse, forbund!!!

Nå!, men de øvrige 5 hold havde mødt hinanden nogle gange tidligere, så når der nu kom et Roskilde hold, var det tid til lidt forandring. På vores side, håbede vi måske på lidt nemmere kampe end vi er vant til i turneringen.

Vi startede mod Slagelse og efter lidt stillings-krig løb vi af med en komfortabel sejr (28-19).  Så skulle vi spille mod Sorø som havde startet med at slå Slagelse med lidt mindre margen end os. Spillet var meget jævnbyrdigt med en lille overvægt til Sorø Faktsik lykkedes det først Roskilde at få udlignet i det allersidste sekunder (14-14).

Det betød så at Roskilde kom i finalen på en bedre målscore..

I finalen mødte vi Ringsted, som var havnet der på bekostning af Holbæk & Næstved. Ringsted havde kun 7 spillere og selvom de havde nogle stærke individualister, kostede det dem nok sejren i den sidste ende. De lagde i hvert fald hårdt ud og var foran et godt stykke tid af kampen, men stille og roligt halede vi ind på dem og vandt til sidst med en pæn margen (24-16).

Alt i alt en rigtig god debut i denne sammenhæng, som vi har tænkt os at prøve igen. Selvom vi vandt, må man nok sige, at vi stadigvæk mangler at arbejde med nogle fundamentals.  Det går lidt for godt med at drible og lidt for skidt med at lave ordentlige hurtige afleveringer.

Mvh Henrik 

Stort holdbillede :    HOLDBILLEDE

(Retur til    Billedarkiv Oversigt )

 

(Retur til    Billedarkiv Oversigt )

Kalender

Ændring i træninger:

Ingen kendte