Dame 1 mod Sisu2

Søndag den 22. feb. 09 havde Roskildes bedste damehold besøg af Sisu 2 , til et opgør i 1. Div. Damer Øst.  Resultatet blev desværre en sejr til Sisu på 74 - 49.

Henrik Andersen tog en stribe billeder fra kampen, der ses nederst.

Sannes referat af kampen:

Sidste kamp mod Sisu vandt vi med 1 og det var første kamp med Ndjadi som træner. Vi håbede, at det ville falde ud til os igen, da vi har rykket os betydeligt spillemæssigt det seneste stykke tid. Sisu har dog også leveret fine resultater og har i de sidste par kampe spillet op med Glostrup og vundet over Broernes, som vi tidligere har tabt til.

Kampen starter og efter 2 minutters tid med stillingen 4-2 til os, bliver kampen afbrudt, da der falder vand ned fra taget på banen. Vi rykker til en mindre bane og kan efter et kvarters pause fortsætte.

Pausen har været god for Sisu der kommer i gang, mens vi ikke rigtig er klar og laver turnovers på stribe. Selvom vi ikke spiller optimalt hænger vi på og er bagud med 6 efter 1 periode.

Anden periode får vi kæmpet os op, da vi får udnyttet deres zone inside, hvor deres små spillere står. Men selvom vi kommer bedre med, er der en episode som siger alt om vores indsats i dag. Vi har brugt en timeout på, at aftale vi skal gå i zone. Men da fløjten lyder spiller 4 ud af 5 mand stadig mand- mand forsvar. 

Vi går til halvlegen bagud med 1.

Sisu beholder deres forsvar med deres meget bevægelige center forrest. Det volder os store problemer. Vores guards og forwards har problemer med at få bolden svunget, og de får løbet nogle fastbreaks, så de kommer yderligere foran. De vinder perioden 20-15 og er foran med 6 inden fjerde og sidste periode.

Sidste periode flader vi helt fra hinanden. De rammer 2 lange treer og så er kampen reelt afgjort. Vores kampform er desværre røget lidt efter et par uger uden kamp. Vi har været ramt af sygdom og ferier på holdet og med et stort spillertab denne sæson er der ikke råd til den slags. Efter den værste periode i denne sæson taber vi 74-49.

(Retur til    Billedarkiv Oversigt )

 

(Retur til    Billedarkiv Oversigt )

Kalender

Ændring i træninger:

Ingen kendte