Dame Junior 2 afslutning juni 2008

En almindelig torsdag aften blev forvandlet til et mindre pyparty uden overnatning, da DJ2 i sidste uge sluttede sæsonen af. Therese lagde hus til og hendes mor havde arrangeret forplejning, der i meget sund og sporty stil bestod af – Deep Pan Pizza!!!

De første 2 billeder : Årets MIP og MVP blev kåret af Anne-Sofie. MIP titlen gik til Sofie, som Anne-Sofie begrundede med de fine ord ”Da du startede var du jo… ganske håbløs!”. Og som alle ved kan det kun gå fremad derfra – og det har det også gjort for Sofie! Hun sluttede den sidste kamp af med bl.a. et par fine blocks. MVP titlen tilfaldt (Ka)Trine, fordi Trine gør det der skal til både på banen såvel som uden for banen. Trine er altid smilende og glad og det smitter af på holdet.

Der blev efterfølgende tuperet hår, spist slik, quisset, set chickmovie og alt hvad der skal ellers hører sig til til et rigtigt pyparty!!!

 

Tak til Anne, Trine, Maria, Olivia, Sarah, Sigrid, Simone, Sofie, Stine og Therese for et par gode måneder og en festlig aften

Britt

(Retur til    Billedarkiv Oversigt )

 

 

(Retur til    Billedarkiv Oversigt )

Kalender

Ændring i træninger:

Ingen kendte