Drenge 1 i Øresundsmesterskabet i foråret 2008

Her er Henrik Andersens beretning og billeder fra Drenge1’s kampe i Øresundsmesterskabet, og især fra deres deltagelse i Final Four stævnet i Farum Arena 10-11 maj 2008:

Øresundsmesterskabet er en turnering for de 4 bedste københavnske og 4 bedste skånske hold i ungdomsrækkerne (U14,U16 & U18)

I U14 rækken overlod Værløse deres plads til RBBC’s Drenge 1 da de havde andre prioriteter.

I starten af februar drog DR1 med stor forældre-opbakning til Lomma (lidt nord for Malmø) for at spille de 2 første kampe mod henholdsvis Nässjö og Lobas.

I kampen mod Nässjö måtte der omkamp til, men Roskilde fik til sidst hevet sejren i land (56-52).  Efter en kort pause, var det så tid til kampen mod Lobas og efter kort tid var det tydeligt at Roskilde havde overtaget og sejren blev relativt let kørt hjem (73-38).

4 dage senere, en torsdag aften, kørte Roskilde til Glostrup for at spille sin tredie kamp. Efter en hård start fik Roskilde til sidst overtaget og kunne tage hjem med en sejr på 72-55.

Efter en længere pause (med almindelige turneringskampe) skulle DR1 spille mod IK EOS på hjemmebane i Bülowvejshallen på Frederiksberg(!) Her var der heller ikke så meget tvivl om styrkeforholdet og drengene placerede sig med sejren på 63-40 på førstepladsen i turneringen.

Denne placering var dog på lånt tid, da de formodentlige stærkeste hold ikke havde spillet så mange kampe. Og netop de 3 stærkeste hold var der tilbage til Roskilde.

D.30/3 kom Malbas på besøg i Roskildehallen for at spille 2 kampe. I den første kamp blev Malbas slået knebent af Falcon og i starten af kampen mod Roskilde fulgtes holdene også meget godt.

Men i 3 periode gik det helt galt. Måske på grund af for mange fejl, trak Malbas fra og kunne tage hjem til Malmø med en sejr på 91-64

Allerede den efterfølgende mandag aften, ventede endnu en stærk modstander nemlig Hørsholm. Det blev et tæt opgør hvor Roskilde desværre manglede det sidste og måtte se sig slået med 66-62

Den sidste kamp blev også spillet på hjemmebane i Roskildehallen mod Falcon, en altid stærk modstander som vi ikke har de bedste erfaringer med. Denne gang var der heller ikke så meget at gøre. RBBC blev slået med 81-64

Alt i alt blev det til en fjerdeplads og dermed var billetten til Final Four stævnet sikret.

En varm pinse-lørdag i Farum Arena, spillede RBBC DR1 semi-finale mod Malbas.

Kampen blev tæt. Efter kort tid førte Roskilde 8-0 men Malbas fik efterhånden gang i scoringen og RBBC trak aldrig for alvor fra.   I 3 periode så det en overgang helt galt ud, men drengene kom igen og perioden sluttede med en RBBC føring på 1 point. Desværre havde Malbas lige et ekstra gear og de fik hevet sejren hjem med 7 point i overskud.  Ikke noget at sige til at drengene var lidt mere end almindeligt ærgerlige.

Om det var denne ærgrelse der stadigvæk sad i drengene om søndagen, men det kørte i hvert fald ikke for dem i kampen om 3 pladsen mod Falcon. Falcon tabte deres semifinale knebent til Hørsholm, men det havde de åbenbart lagt bag sig, for der blev aldrig tvivl om resultatet som blev  83-57.

En fjerdeplads blev det altså til for DR1 og det er flot taget alt i betragtning.

Med en 5. plads i mesterrække øst og en 4. plads i Øresundsturneringen har det været en flot sæson for de 11 RBBC Drenge 1 spillere og træner Anne-Sofie.

(Retur til    Billedarkiv Oversigt )

 

 

(Retur til    Billedarkiv Oversigt )

Kalender

Ændring i træninger:

Ingen kendte